Ni pomembno, koliko ste plačali za vašo spletno stran: če nimate dobro narejene optimizacije (SEO) potem praktično ne obstajate.

Dobro optimizirana spletna stran vas bo vedno prikazala na samem vrhu. In ko boste med prvimi, boste imeli več obiska in več obiska vam bo prineslo več povpraševanj! A ni točno to tisto, česar si najbolj želite?

Ne verjamete? Izzivamo vas, da nas preizkusite

Naši SEO strokovnjaki imajo večletne izkušnje na področju optimizacije, saj so na prva mesta Googla in drugih spletnih iskalnikov postavili že na desetine strani.

Zato vam lahko garantiramo najboljše pozicije

Optimiziramo izključno po dovoljenih SEO metodah (white hat) in ne izzivamo sreče z nelegalnimi metodami (black hat). Nelegalne metode prinašajo hitre in presenetljivo dobre rezultate, ampak niso rešitev za dolgoročno zdravje vaše strani. Če bo Google odkril prevaro, bo temu sledila kazen (in verjemite, Google vse najde).

SEO optimizacija je postopek, ki traja dlje časa in se nikoli ne konča. Nenehno je treba slediti novim trendom in prilagajati stran tako, da je vedno med najboljšimi.

In ne pozabite: vsebina je kraljica spleta.

Pomemben del optimizacije je vsebina na spletni strani. Ta vsebina mora biti pravilno optimizirana in prilagojena spletnemu mediju. Če nekaj dobro funkcionira v katalogu, ni nujno, da bo tudi na spletni strani.

Ampak ne delajte si skrbi okoli tega, saj bodo za vašo spletno vsebino poskrbeli izkušeni copywriterji.

Postopek SEO optimizacije