Nikoli več ne boste imeli strani z »vsebino v pripravi«

Nihče jih ne mara. Vam gredo na žice, ker vas opominjajo na to, da morate spraviti skupaj nekaj dolgočasnih stavkov, na vaše obiskovalce pa tudi ne naredijo ravno dobrega vtisa. Iščejo koristne informacije, potem pa naletijo na stran z vsebino v pripravi; in taka stran ni ena, verjetno jih je več. In ko vas isti bralec po velikem naključju čez pol leta spet obišče, so vse strani še zmeraj v pripravi. Kako nerodna situacija je to?

Čisto nič vam ne bo pomagala vrhunska SEO optimizacija in unikaten dizajn, če na spletni strani ne bo vsebine, saj veste…

…vsebina je kraljica spleta!

S pravo vsebino boste na stran pripeljali dodaten obisk, pomagala vam bo do prvih mest na Googlu in ne pozabite, da je pomemben segment pri optimizaciji spletne strani.

A kljub temu, da je tako pomembna, vam pisanje še zmeraj ne gre od rok

In ker je lahko ta korak precej težek, bomo za vsebine na spletni strani poskrbeli namesto vas. Tako ste lahko prepričani, da bo spletna stran napolnjena z vsebino, ki bo nagovarjala vaša obiskovalce, prilagojena internetnemu mediju in daleč stran od suhoparnih opisov, ki jih ima vaša konkurenca.

Dovolj bo že en telefonski razgovor in strani z »vsebino v pripravi« ne bo več. Če pa naročite celotno izdelavo spletne strani, je priprava vsebin že vključena v ceno.

Proces pisanja besedil