Mislite, da je e-mail marketing mrtvo orodje?

Potem sploh ne veste, koliko strank ste že izgubili, saj je e-mail marketing še zmeraj najboljše prodajno orodje.

Uporabite ga na pravilen način in odkrili boste zlato jamo za vaš posel: ostanite v stiku z vašimi rednimi strankami ter s tistimi, ki izkazujejo zanimanje za vaše storitve. To je ena izmed boljših priložnosti, da sklenete novo sodelovanje.

Bazo uporabnikov si lahko zgradite na zelo enostaven način.

Vaše stranke vprašajte za e-naslov, na vašo spletno stran dodajte gumb za prijavo, obiskovalcem na spletni strani ponudite brezplačno e-knjigo in presenečeni boste, kako hitro se bo vaša baza napolnila!

In ko pridobite prve naslove…

…začnite s pošiljanjem zanimive e-pošte. Ne pošiljajte samo zato, da bi nekaj prodali (seveda je to vaš glavni namen, ampak predstavite ga na nevsiljiv način). Pošiljate lahko tedensko, mesečno ali vsakodnevno. Najdite način, ki bo najbolje ustrezal vašim strankam.

Testirajte in preverite, kaj vašim uporabnikom najbolj ustreza, saj ni enotnega recepta za uspeh. Če boste spremljali statistiko in analizo, boste kmalu ugotovili, katera možnost se vam najbolj obrestuje in obrodi največ novih poslov.

Seveda pa lahko vse to prepustite nam: poskrbeli bomo za zanimivo vsebino in unikaten dizajn, spremljali statistiko ter vas obveščali o rezultatih.

Proces spletnega marketinga

Če je e-marketing zastavljen pravilno, je prava zlata jama za vaš posel.

Oblikujemo tudi odlične predloge, božične voščilnice in novice za elektronsko pošto, kar zaokroži celostno grafično podobo vaše blagovne znamke in služi kot odlična podpora e-marketingu. S tem krepite vašo prepoznavnost in sporočate strankam, da ste resno podjetje.

Za pogovor z našimi strokovnjaki o predlogah za elektronsko pošto, ogled primerov ali oddajo naročila nas pokličite na 041 413 925 ali pa nam pošljite e-sporočilo in mi bomo kontaktirali vas.